Temanın eski haline dönmesinin nedeni partinin bitmesine 1 gün kalmasıdır.

MEDİEVAL PARTY REHBERİ 2013

Selam Arkadaşlar;
Bugün Yine bir Parti Rehberi ile karşınızdayım. Bugün Medieval Party 2013 başladı ve bence gayet güzel bir parti olacağa benziyor :)


Partimiz daha bugün başladı ama partide birsürü özellik görüyoruz, mesela bugün ilk gün diye penguenler iksir yapıp Tek boynuzlu Puffleye dönüşüyoruz. Hadi sizlere heyecandan şaşırtmaya başlıyorum: İşte Medieval Party Rehberi 2013 başlıyor:


Burada oyuna girer girmez sizi CP'nin okul odasında başlatıyor. Ama burası okul değil resmen büyü odasına dönüşmüş :o Ve  karşımızda Gary'i görüyoruz. Üstüne bastığımızda bize birşeyler söylüyor ve iksir yapmak için malzeme toplamaya gönderiyor :o



İksir Toplamak için bu haritadan malzemeleri bulacağız, Heryere gidip 5 tane malzemeyi bulmamız gerek, Malzemeler özel olarak saklanmış ama bence siz kolaylıkla bulursunuz :) Benim bulduğum gibi :D


Malzemeleri bulunca CRETEA POTİON Tuşuna basın ve iksir yapmaya başlayın :)


İksir yaparken yukardaki malzeme sırasına dikkat edin, gösterdiği malzemeleri sırasıyla kazana atın. Eğer malzemeleri yanlış yaparsanız, kazan patlıyor ve sizi bir tavuğa dönüştürüyor:


Burada Gary'ninde dediği gibi, TÜRKÇESİ: '' Gadzooks! Bir şey çok yanlış gitti. Sen bir tavukğa dönmüş görünüyorsun!''  



Bu ise Tavuğa dönüşmüş Puffle'nin Player Card'ı, ben birden tavuk olunca rezil olmuş gibi hissettim kendimi :D


Eğer İksiri sırasıyla ve doğru bir şekilde yaparsanız size BEYAZ Puffle Unicorn iksirini veriyor, eğer o iksiri kullanırsanız bir unicorn'a dönüşürsünüz.


İşte Beyaz Puffle Unicorn'un player card'ı, eğer REVERSE THE SPELL derseniz eski penguen halinize dönersiniz :)


Eylül'ün 20'sinde ise yeni bir iksir gelecek ve bu sefer bir ''OGRE'' yani ''DEV (VEYA Canavar) '' dönüşeceğiz. Diğer günler ise daha heyecanlı birer Ejderhaya, uçan pufflelere dönüşeceğiz :)


Vee Partinin Olmassa Olmazları: Parti Kataloğu ve Parti İfadeleri :)  Bu seferki parti kataloğu bence eski medieval party kataloglarına göre daha iyi ve gösterişli olmuş.


İşte bu ise Yeni İfadeler :) Bence çok güzeller :) Peki ya sizce ?

Evett! Bir parti rehberinin sonunada geldik :) Yeni Partimizide kısa ve öz bi şekilde tanıtmış olduk :) Bu arada dediğim gibi Resimlerin bazıları Monchocho, Bazıları ise bize aittir :) Sizce yeni parti nasıl ? Bence süper hatta züperr :D

Yorumlarınızı Bekliyoruz :)

~ Club Penguin Sahibi Takımı ~
~ Boran :D ~

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken kötü kelime kullanmayın ve reklam yapmayın.
Paylaşmak istediğiniz bir bilgi var ise buraya yorum olarak atın.