Temanın eski haline dönmesinin nedeni partinin bitmesine 1 gün kalmasıdır.

Clubpenguin Tarihi


Club Penguin'den önce oyunun farklı adla birçok versiyonu vardı. Experimental Penguins, Penguin Chat, Penguin Chat 2, Penguin Chat 3 ve en sonunda bugünkü adıyla Club Penguin gibi. Ayrıca bilmeniz gereken birşey daha var, www.penguinchat.com dan ulaşabildiğiniz oyun aslında gerçek Penguin Chat değil, yalnızca onunla aynı adı taşıyan başka bir oyun. Club Penguin'in eski versiyonlarında da ninjalar vardı. Dojo değişime uğramadan ve Sensei gelmeden önce, ninjalarla ilgili bir sürü efsane vardı. (Dojoda 30 dakika beklerseniz ninja olursunuz gibi.)
Club Penguin'den önceki versiyonlarla ilgili video yok, yalnızca ekran görüntüleri bulunuyor. İşte Club Penguin'in en eski hali olan Experimental Penguins'den bir resim.

İgloolar gerçekten çok garip görünüyor. Ama işin iyi tarafı Penguin Band igloonuzda çalabiliyordu!

Experimental Penguins'de Ninja da olabilirdiniz. Ayrıca Kar makinesi kullanabilir ve çalışabilirdiniz de.



Experimental Penguins Penguin Chat'e ve ondan sonra RocketSnail'e satıldı. Experimental Penguins'den sonra Penguin Chat kuruldu.
Penguin Chat Club Penguin'e çok benziyordu, aynı odalar vardı. Ama Penguin Chat'te odaların sayısı daha azdı. Penguenler aynı görünüyordu. Penguin Times(Gazete) de vardı. Ama ona konuşma çubuğundan ulaşıyordunuz. İşte Penguin Chat'ten bazı resimler:


İgloolar biraz daha iyi oldu. Ve Konuşma çubuğu da günümüzdekine daha da benzemeye başladı.


Sonra Night Club daha iyi renklendirildi, Town'da kar yağmamaya başladı. Ve aynı zamanda Town'un iki yanında bir süre sonra Dock ve Snow Forts!a gidecek yollar yapılmaya başlandı.

İşte Penguin Chat'in giriş ekranı:

Eski Boiler Room:


Penguin Chat serisinin başarısı, Rocketsnail'in takımını daha büyük kapsamlı bir oyun yapmaya itti. Oyunun adını Club Penguin olarak değiştirdiler.

İşte 2005'teki HQ(EPF'den önceki ajanlık sistemi)

Ve sırada Beta Test Party!


Club Penguin Ekim 2005'te kuruldu. Beta Partide üyeler Club Penguin tarihinin en eski itemini aldılar: Beta Hat.


Gördüğünüz gibi Clubpenguin Çok uzun bir evrimden geçmiş ve günümüzdeki Clubpenguine dönüştü. Bence Rocketsnail'de güzelmiş :D Beta Test İtemi olanlar yorum yapsın, Ne yazik ki bende yok :D

2 yorum:

ff dedi ki...

rocketsnail bu oyunlara çok benziyo

Unknown dedi ki...

beta hat ben 1 yaşındayken çıkmış bilmem kaç yıl sonra oynadım

Yorum Gönder

Yorum yaparken kötü kelime kullanmayın ve reklam yapmayın.
Paylaşmak istediğiniz bir bilgi var ise buraya yorum olarak atın.