Temanın eski haline dönmesinin nedeni partinin bitmesine 1 gün kalmasıdır.

Clubpenguin Türkiye Market

Selam arkadaşlar;
Bu sayfayı kurmamızın amacı Türkiyede satılan tüm Clubpenguin Ürünlerini sizlere göstermemiz:

- Kitaplar -

Resimli Öyküler


Sayfa Sayısı: 48
Dili: Türkçe
Yayınevi: Disney Club Penguin
Hakkında: Bu kitabı bilmeyenmi olur ? İçinde harika karikatörler, resimli öykülerle beraber bu kitabın içinde eğlenmeye doyamicaksınız! Yeni ve Farklı Karikatörlerle beraber haydi eğlence dünyasına!! ;)


Puffle Festivali


Sayfa Sayısı: 24
Dili: Türkçe
Yayınevi: Disney Club Penguin
Hakkında: Hiç Puffle Sevmeyen Olurmu? Bu kitapta pufflene nasıl bakacağın gibi şeyler dolu ve 100'den fazla çıkartmayla eğlencenin içinde kayıp olacaksınız ;) 
Eğlenceli Aktivite Kitabı

Sayfa Sayısı: 24
Dili: Türkçe
Yayınevi: Disney Club Penguin
Hakkında: Bu kitabın içinde neler var neler, Karikatörler, komik resimler, Hikayeler... Herkese öneririm. Harika bir kitap hemen alın ;)

En Çılgın Oyunlar
Sayfa Sayısı: 24
Dili: Türkçe
Yayınevi: Disney Club Penguin
Hakkında: Oyun oynamaya hazır mısın? En sevdiğin Club Penguin oyunlarıyla ilgili ipuçları ve ayrıntılı bilgiler bu kitapta! İçindeki 100'den fazla çıkartmayla kitabının sayfalarındaki oyun sahnelerini dilediğince süsleyebilirsin. İster tepelerden aşağı hızla kay, istersen denizlerin derinliklerinde inci avına çık? Club Penguin ile eğlencenin tadına doyamayacaksın! Çılgın bir kitap ;)


Neşeli Aktivite Kitabı

Sayfa Sayısı: 24
Dili: Türkçe
Yayınevi: Disney Club Penguin
Hakkında: Bu kitabın içindeki ilginç aktiviteler bol bol eğlence demek… Çapraz bulmacalar, labirentler ve görsel hafıza oyunları seni bekliyor. Ayrıca penguen ve puffle çizim teknikleri ve kendi gazete yazılarını, şiirlerini, karikatürlerini ve bilmecelerini nasıl yaratacağın konusunda ipuçları da var. Çok Eğlenceli bir kitap!!
                   
                                                                   
                                 - Oyunlar -

Club Penguin 2: Herberts Revenge DS


Dili: İngilizce
Yayını: Disney Club Penguin
Hakkında: Elite Penguin Force’daki maceralar Herbert’s Revenge ile devam ediyor. Yeni gizemler ve görevler yanı sıra bir çok özel mini oyun Club Penguin’in yeni oyununda oyuncuları bekliyor. Kendi başınıza veya arkadaşlarınız ile oynayın, paralar kazanın ve bunları online dünyada kullanarak özel eşyalara kavuşun.Harika bir oyun, bunu hiç oynamadım ama çok güzel, Nintendo DS de oynanıyor.


Club Penguin: Game Day Wii

Club Penguin: Game Day!

Dili: İngilizce
Yayını: Disney Club Penguin
Hakkında: Çok Güzel bir oyun ve Wii için yapılmış. Ne yazikki oyun hakkında başka bilgim yok ama çok güzel bir oyuna benziyor. :)


- Oyuncaklar -

Club Penguin Puffle Peluş

 Club Penguin Puffle
6 Tane Modeli vardır, Hepsi farklı renklerde ve çok güzeldir. 2 Tane Şapkalı diğerleri dik saçlıdır. Puffle Peluşlardan her birinin içinde kod vardır. Kodları unlock bölümünde yazarsanız hediye verir. Bence En güzeli: Şapkalı Puffleler, Ya sizce ?

Club Penguin Penguen Peluş
                                            
Peluş uzunluğu 17 cm.'dir. 7 farklı model vardır. Peluş Oyuncaktan bir kod çıkar o kodu unlock bölümüne yazarsanız, Clubpenguinde İpad ve yanında başka birşey daha veriyor. Bence en güzeli: Sensei ve Palyaço, Ya sizce??

Club Penguin Anahtarlık

 Club Penguin Anahtarlık
Mavi Puffle Anahtarlığı, Harika, Bunu: Okul Çantanıza, Cebiniz gibi yerlere takabilirsiniz. Süs Olarakta kullanabilirsiniz. :D
Hemen Al Butonu Clubenguin Adasından Alıntıdır, Yazılar bize aittir.

1 yorum:

club penguin sahibi dedi ki...

bunlar toyzz shhop ta satılıyo ama sadece optimum veM1 deki toyzz shopta

Yorum Gönder

Yorum yaparken kötü kelime kullanmayın ve reklam yapmayın.
Paylaşmak istediğiniz bir bilgi var ise buraya yorum olarak atın.